Selected Media

Fyns Optiske Net

Den helt rigtige balance.
I Fyns Optiske Net har vi ganske få interne ressourcer, men til gengæld stor erfaring i at outsource opgaver. Således også opgaven omkring mødebookning som vi har haft outsourcet til flere forskellige telemarketing bureauer over de seneste år. At opnå et godt resultat på mødebookning ved hjælp af telemarketing er en hårfin balance mellem at være dygtig til at sælge et møde ind, og til gengæld at få sorteret uinteressante emner fra. Desuden handler det for vores vedkommende ikke mindst om at få mødet i stand med en kompetent beslutningstager hos kundeemnet.

Opnåelsen af denne balance er nok den mest markante forskel jeg har oplevet med Focus-Telemarketing i forhold til de tidligere bureauer vi har anvendt. Resultatet af vores hidtidige samarbejde har været overvældende og kvaliteten af møderne i særklasse.

Fyns Optiske Net leverer fiberbaserede bredbåndsløsninger til professionelle kunder, vi ønsker at differentiere os på kundeoplevelse, professionalisme og kvalitet. Hos Focus-Telemarketing har jeg fra starten af samarbejdet oplevet præcist den samme fokus på disse værdier.

Henrik Engqvist
Adm. Dir.
www.fynsoptiskenet.dk