Direkte salg

Ønsker du flere kunder i din virksomhed, men har du ikke tiden eller lysten til selv at arbejde med salg? Så lad os gøre det for dig!

Du kan outsource hele salgsarbejdet til os. Focus varetager hele salgsprocessen – fra den
indledende kontakt til den endelige bekræftelse.

Sådan hjælper vi dig med direkte salg:

1. Udvælgelse af målgruppe
Første skridt er at finde ud af, hvem vi skal kontakte. Faktisk ligger lige så meget af salgsarbejdet, inden den potentielle kunde bliver kontaktet. Det er vigtigt at få udvalgt en relevant og skarp målgruppe. Det kan være blandt eksisterende kunder eller helt nye emner.

Måske ved du allerede, hvem der skal ringes til. Hvis ikke, hjælper vi dig med at finde interessante, relevante emner. Du har naturligvis fuldt overblik over, hvem vi ringer til og har mulighed for at fjerne evt. uønskede kontakter fra bruttolisten.

2. Koncept og manuskript
Sammen udarbejder vi et koncept og manuskript, som du får lejlighed til at rette til, og sammen får vi strikket det rigtige tilbud sammen til kunden. Det er vigtigt, at du selv kan stå inde for budskabet, så din virksomhed fremstår troværdig over for kunden.

3. Vi sælger varen
Når det indledende forarbejde er gjort, ringer vi rundt til de aftalte emner og forsøger på bedste
vis at sælge dit budskab – på den rigtige måde. Når vi lukker et salg, indhenter vi bekræftelse på det og leverer på den måde et ”færdigt salg” til dig.

Leder du efter nogen, der kan stå for direkte salg for din virksomhed?
Så tag fat i Anders Grønvald og få en snak om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi klarer det hele – så du kan gøre det, DU er god til!